perjantai 6. tammikuuta 2012

Muutosten edessä

Hyvät lukijat!

Kuten varmaan olettekin huomanneet, täällä blogissa ei ole tapahtunut juurikaan vähään aikaan. Syykin on olemassa: pääsin elokuun alussa kirjoittamaan monille epäilemättä jo tutulle Nuorgam-sivustolle, eikä aika tahdo enää riittää oman blogin pitämiseen. Olen pitkään pyöritellyt ajatusta siitä, jatkaisinko R-E-Aktiota vielä, mutta n. viiden kuukauden hiljaisuuden jälkeen taitaa olla aika jättää hyvästit.

Tämä blogi alkoi hiukan alle kaksi vuotta sitten uutena alkuna kirjoittelulleni Kuusi-sivuston kaaduttua. Kirjoittelu oli hauskaa ja innostavaa koko sen puolentoista vuoden ajan, jota R-E-Aktiota tein, mutta myös kovin hidasta ja pätkittäistä. Tänä aikana sain ainakin huomata, etten kerta kaikkiaan ole kovin hyvä "pomo" itselleni.

Jotta saisin jotain aikaiseksi, tarvitsen deadlineja ja jotakuta potkimaan minua eteenpäin. Kirjoittaminen on intohimoni, mutta saatan välillä olla myös aika laiska. Lisäksi olen aikamoinen perfektionisti ja saatan viilata lyhyttäkin tekstiä päivätolkulla, kunnes sotkeudun siihen niin, etten tahdo enää päästä eteen-, enkä taaksepäin.

Nuorgamissa olen viiden kuukauden aikana saanut aikaiseksi juttuja reilusti blogiani enemmän, mutta toki myös huimasti suurempi lukijamäärä on ollut yksi pääsyistä kirjoitella sinne. On toki paljon sellaista, mitä en Nuorgamiin voi kirjoittaa, mutta tosiasia kuitenkin on, että blogille ei yksinkertaisesti enää jää aikaa.

Jäähyväiset nämä eivät joka tapauksessa ole. Kirjoituksiani voi tästä eteenpäin lukea Nuorgamissa (http://www.nrgm.fi/kirjoittaja/?k=Kimmo+Vanhatalo), kenties pian muuallakin. Kiitos kaikille lukijoilleni – excelsior, kuten sarjakuvalegenda Stan Leellä oli tapana sanoa!


2 kommenttia:

  1. Harmi. Sun blogi oli mielenkiintoinen, NRGM ei :-D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! No, toivottavasti kirjoitukseni onnistuvat tekemään Nuorgamista edes hiukan mielenkiintoisemman...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...